Ak ste včera zavítali na bratislavské vianočné trhy a mali ste dojem, že vidíte v stánku predávať našu televíznu rodinku Šikulovcov, mali ste pravdu a nezdalo sa vám to.

Šikulovci na vianočných trhoch

Rodinka si vyhrnula rukávy, nasadila zástery a pustila sa do práce. Okoloidúcim pred kaviarňou Radnička rozdávala vianočný punč, úsmevy i vianočné vinše. Príspevok bol samozrejme dobrovoľný a výťažok putoval priamo Občianskemu združeniu Inklúzia, ktoré sa venuje podpore ľuďom so zdravotným znevýhodnením a pomáha im začleňovať sa do „bežného života“. Počasie je už síce typicky decembrové, no našu rodinku hrial okrem ohrievačov aj dobrý pocit z dobre vykonanej práce. Spolu s vami pomohli vyzbierať krásnych 510,36 eur. My sme nelenili a vyzbieranú sumu sme ešte zdvojnásobili.

Divokú vodu vymenila za vianočný punč

V našom štedrom stánku nám pomáhala aj slovenská kajakárka a olympionička Martina Kohlová. Ako sami vidíte, išlo jej to skutočne od ruky. Martine touto cestou želáme veľa športových úspechov aj v novom roku.

Občianske združenie Inklúzia patrí k projektom, ktoré podporujeme už dlhodobo. Veľmi nás teší, že sme im mohli aj vďaka vám pomôcť ešte o kúsok viac. Ak ste naše štedré trhy nestihli a radi by ste tiež prispeli svojou troškou, môžete tak spraviť na ich stránke www.inkluzia.sk. Všetkým želáme krásne a ničím nerušené sviatky.